FISHUP Pupa 1.5 inch - Cheese Taste - Floating

Ново FISHUP Pupa 1.5 inch - Cheese Taste - Floating

FISHUP Pupa 1.5 inch - Cheese Taste - Floating - Силиконова

FishUp Cheese Taste - Примамките от тазия серия са с вкус и аромат на сирене и са подходящи за риболов на пъстърва.

Floating - плуваща силиконова примамка, създадена специално за MFTACKLE от FISHUP !!! Цветовете са лимитирани, някой от които имат брокат, и са налични само ПРИ НАС !!!

FishUp Pupa е "ларва", която е изработена от изключително мек материал. От една страна, това позволява да се постигне перфектна игра. От друга страна, рибата не се смущава да погълне стръвта, което е много важно. Мекотата на материала позволява да се хваща пъстърва с минимална проводка, благодарение на мощните природни атрактанти.

Плуващата стръв е привлекателна за пасивните риби, колкото и ларвата, движеща се по примамлив начин.
Широката гама от цветове и размери може да ви помогне да постигнете резултата, към който се стремите, независимо от поведението на рибата.
FishUp Pupa е изключително универсален - може да я използвате както за пасивни движения близо до дъното така и за активни движения в близост до повърхността.

Всички силикони на марката FishUP са овкусени с атрактант, който допълнително провокира атаката на рибите, като след себе си всеки силикон оставя диря от аромат, която кара хищниците да го следват понякога, както и сами ще се убедите по няколко риби едновременно. 
Атрактанта провокира рибите, след като атакуват примамката да го задържат по-дълго време в устата си или дори да го преглътнат, което ще увеличи в пъти времето ви за реакция и подсечка при калване.

1.5 инча - 38мм (8 бр. в опаковка)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Силиконова примамка

vaucher

  • Прегледи:: 90
  • Код на продукта: 10043204
  • Наличност: 1000
  • 10.80 лв

Направи избор

ekont_dostavka

Тагове: FISHUP, Pupa, 1.5 inch, Cheese Taste, Cheese, Taste, Floating