За нас

Искрен и приятелски поздрав за добре дошли.


Ние сме MFtackle най-големият и с най-добро обслужване онлайн магазин в България.


ИСТОРИЯ

Въпреки, че стартираме своята дейност в началото на 2019 г., крачим с бързи крачи напред, за да подсигурим на риболовците знания, обслужване и продукти на световно ниво. Така всеки един наш клиент може да се наслади на любимото си хоби пълноценно. Подбираме най-доброто и качествено риболовно оборудване. Освен онлайн магазина ни https://www.mftackle.com/  имаме физически магазин в София, в който стоката е разположена на площ от 300 кв.м. Разполагаме със складова база в гр. Пловдив с площ от над 1000 кв.м.


ЕКИП

Разполагаме с екип от професионалисти, които споделят любовта и познанията си в риболова с желание. Хората при нас не са случайни – всички са добри и сърцати риболовци. Летвата ни е висока, за да можем да предложим очакваното от вас високо качество на обслужване. Всеки наш служител знае какво продава и може да ви консултира. Изяждаме каталозите на световните лидери в риболовното оборудване с кориците. Подбираме и доставяме в количество качествено риболовно оборудване, на което сте свикнали при нас. Тестваме оборудването както в състезания по спортен риболов, така и на лежерни излети на любимите водоеми. Приятелството, любовта и страстта към риболова са основата и силата на нашият екип. 


MFtackle В СПОРТА

Имаме отбори по спортен риболов в дисциплините риболов на плувка, риболов на фидер, риболов на спининг, шаранджийски риболов и подледен риболов. Трупайки спортен опит от първа ръка и тествайки най-новите разработки в риболовното оборудване успяваме да сме на гребена на вълната в световните риболовни тенденции и да ви консултираме по-най добрия начин.


В КАКВО СЕ ЦЕЛИМ

Като спортисти не сме скромни и смирени. Това не означава, че не можем да губим. За да се научиш да побеждаваш, първо трябва да можеш да губиш. След всяка загуба си вземаме нужните поуки и се връщаме по-силни и по-мотивирани. Гледаме право нагоре. Да сме най-добрите в България означава да целим високо качество във всичко, което правим. Искаме да предоставим на българския риболовец най-доброто оборудване в света, поднесено със специално отношение и безкомпромисно обслужване. Освен за най-запалените по любимото хоби, продължаваме да разширяваме продуктовата гама и с продукти имащи отлично съотношение цена/качество за любители и начинаещи. Консултираме клиентите за новостите, най-добрите практики и даваме съвети за употреба. Така всеки риболовен излет може да е успешно и удовлетворяващо преживяване. В целите ни влиза подкрепата на риболовната култура и общност в България, опазването и зарибяването на българските водоеми. Ще чувате все повече от нас по тази тема.


ПРОДУКТОВА ГАМА

Ние сме вносители на много ТОП продукти от доказани производители. Всички продукти са старателно селектирани от нашият екип от ТОП риболовци. Така Вие знаете ,че получавате продукт, с който да постигнете отлични резултати и да изпитате удоволствие от всеки риболовен излет. Някои от марките, чиито продукти внасяме директно за вас:

Anglers, Apia , AVID Carp, Berkley, Champion Feed, CRESTA, CTEC, Drennan, Dynamite Baits, ESP, FishUp, FOX CARP, Fox Rage, Freestyle, FTM, Gamakatsu, GIANNAZZO, GOREK, GURU, GURZA, Ignesti, Italica, Kamasan, Korda, Korum, Linesystem, Matrix, MF, NISA, PESCA VIVA, Preston Innovations, Ringers, Rive, Sensas, Serie Walter, Shimano, Sonubaits, SPRO, Trout Master, Gunki, Illex, Daiwa, Pezon&Michel, Rapala

При нас можете да намерите още и от продуктите на:

Bassasin, DUO Iternational , Enterprise Tackle, FANATIK, Fiiish, FilStar,  Lemigo, Mepps, Savage Gear, SMITH, Tailwalk, YGKВсякакво


КАК РАБОТИМ

Продаваме както на дребно така и на едро. Всички продукти, които виждате на сайта ни се поддържат на склад. След потвърждение от клиента, поръчките се обработват и изпращат още на същия ден (в работно време) или на следващия работен ден. Според графика на куриера, поръчките обикновено пристигат в рамките на един ден. Екипът ни е на ваше разположение не само за консултация при покупка, но и при доставка и неясна употреба на даден продукт. Имаме Facebook страница и YouTube канал. С тях целим да направим взаимната комуникация с вас по-пълноценна и полезна. Там споделяме нашата обща страст, обменяме опит, споделяме мисли, информация и стратегии. Тези платформи ни дават възможност да имаме диалог по всички въпроси, които ви вълнуват. За нас вие сте и клиенти, и приятели, и съмишленици.


РИБОЛОВНА ОБЩНОСТ

Присъединете се към общността от страстни риболовци и взимайте участие в най-горещите теми на Facebook страницата ни https://www.facebook.com/mftacklecom 


ВСИЧКИ ОБИЧАТ ВИДЕО

Абонирайте се за нашият YouTube канал и натиснете камбанката за известия при нови видеа: https://www.youtube.com/channel/UC9f3Cex6dD3EOhdMtwhw-DA 


ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ

Всички наши клиенти ползват следните отстъпки и преференции, според размера на покупката си:

- Над 49.99 лв. ползвате безплатна доставка до офис на Еконт

- Над 80 лв. безплатна доставка до офис на Еконт и 7% отстъпка

- Над 150 лв. ползвате безплатна доставка до офис на Еконт и 10 % отстъпка

- Над 299 лв. ползвате безплатна доставка до офис на Еконт и 12% отстъпка


* НАМАЛЕНИЯТА СПОРЕД РАЗМЕРА НА ПОКУПКАТА СЕ ИЗЧИСЛЯВАТ И ВАЖАТ САМО ЗА НЕНАМАЛЕНИ СТОКИ. ТАКА ВИ ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ВИНАГИ ДА ПАЗАРУВАТЕ С НАМАЛЕНИЕ.


MF Tackle – Твоят приятел в риболова!