DRENNAN Hook Tyer

DRENNAN Hook Tyer

DRENNAN Hook Tyer

Удобно приспособление, което ще ви позволи с лекота да връзвате куки с лопатка до номер 26, ако е необходимо.
Как да ползвте: СТЪПКА ПО СТЪПКА
1.Хванете куковръзвачката с лявата ръка,
и изцяло повдигнете металната скоба нагоре, за да се отвори процепа отпред. Поставете куката в процепа и свалете металната скоба до половината, за да защипете куката.
2.Фиксирайте влакното /повода/ с предмет или между краката си, хванете с другата ръка свободния край и го прокарайте зад скобата.
3.Насочете куковръзвачката директно по посока на опънатото влакното. В тази посока, но леко встрани опънете и свободния край на влакното. Завъртете по посока на часовниковата стрелка. Първата намотка поляга точно под лопатката на куката и ефективно захваща повода за стеблото.
4.Преди да направите втората намотка изместете свободния край на влакното по-близо до куковръзвачката, като увеличите ъгъла между него и лопатката на куката, и завъртете инструмента отново по посока на часовниковата стрелка, така че влакното да започне да се увива около стеблото на куката. Не забравяйте през цялото време да държите влакното опънато.
5.Продължете да намотавате влакното около стеблото на куката, така че намотките да полягат плътно една до друга. Оптималният брой намотки е 12.
6.След като завършите с намотките, прокарайте свободния край на влакното зад металното палче, разположено на върха на инструмента .
7.В този момент е полезно да наслюнчите куката. С палеца натиснете изцяло надолу скобата, като едновременно с това внимателно опъвате влакното, така че голямата примка да се изплъзне от скобата. Продължете да дърпате, намалявайки големината на примката. Тази примка ще защипе свободното влакно и то ще формира втора примка.
8.Отворете изцяло скобата и издърпайте влакното докато освободите куката. Уверете се, че примката на свободния край остава закачена на палчето отпред и продължете да дърпате влакното. Свободният край ще се изниже между намотките и ще завърши възела.

 В продукта има илюстрации на описаните стъпки.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Връзвачка за куки

vaucher

  • Прегледи:: 5494
  • Код на продукта: TAHT000
  • Наличност: 79
  • 12.50 лв

ekont_dostavka

Тагове: Drennan, Hook, Tyer, уред, за вързване, на куки