BASSASIN NGB 140 Top Water 26g

BASSASIN NGB 140 Top Water 26g

Bassasin  NGB 140 Top Water - впечатляващата, характерна форма на модела и отличният баланс са виновниците за така силното му и резултатно присъствие във водата,на което се радва без особени затруднения. Ефектът се усеща още със замятането - въпреки лекотата, големите кастинг дистанции са нещо лесно преодолимо заради аеродинамичния силует и подвижните тежести, съответно стабилността му дори при силен вятър е много по-добра в сравнение с други примамки с подобен размер. Играта е специфична, лека и много жива, отново заради формата, като обикновено е достатъчно да правите леки движения, за да започне да пръска чара си към околните риби или да обирате с някоя от многото техники, които му
пасват отлично - слайдинг, walk the dog и други, включително най-обикновеното jerk движение. Смяната на скоростта също има страхотно въздействие,защото акцията остава еднакво атрактивна, стига да го държите на повърхността на водата. Звуковият ефект от местенето на тежестите и прекрасните преливащи окраски, които с лекота отразяват светлината надалеч допълнително ще се погрижат да привличат и задържат вниманието на рибоците, които плуват наоколо и то не само на плиткото. Примамката е идеален избор за морски риболов и особено привлекателен за трофейни лефери и лавраци и доста други, когато се налага да ги впечатлите с нещо различно от стандартните примамки. Двете VMC тройки и реалистичните очи са перфектния завършек на бойната готовност на поредното достойно оръжие за всяка риболовна колекция. Моделът е базиран на доказания Xorus Patchinko, като цветовата гама е специално селектирана след множество тестове по гръцкото крайбрежие и на практика покрива почти всяка риболовна ситуация ,като практически няма цвят на който да не е хващана риба.
Наличието на тази примамка в бойния ви арсенал за морски хищници ви гарантира един много силен коз когато рибите са мнителни и не атакуват стандартните воблери и джигове, а искат нещо различно и предизвикателно на повърхността на водата !


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha
Воблер

vaucher

  • Прегледи:: 641
  • Код на продукта: NGB140040
  • Наличност: 2000
  • 24.80 лв

Направи избор

ekont_dostavka

Тагове: Bassasin