Уважаеми Клиенти, Поради голямата натовареност на сайта, моля финализирайте поръчките си в рамките на 2 часа. В противен случай, количествата на продуктите във Вашата кошница ще бъдат освободени за други клиенти!

BASSASIN NGB 140 Top Water 26g

BASSASIN NGB 140 Top Water 26g

Bassasin  NGB 140 Top Water - впечатляващата, характерна форма на модела и отличният баланс са виновниците за така силното му и резултатно присъствие във водата,на което се радва без особени затруднения. Ефектът се усеща още със замятането - въпреки лекотата, големите кастинг дистанции са нещо лесно преодолимо заради аеродинамичния силует и подвижните тежести, съответно стабилността му дори при силен вятър е много по-добра в сравнение с други примамки с подобен размер. Играта е специфична, лека и много жива, отново заради формата, като обикновено е достатъчно да правите леки движения, за да започне да пръска чара си към околните риби или да обирате с някоя от многото техники, които му
пасват отлично - слайдинг, walk the dog и други, включително най-обикновеното jerk движение. Смяната на скоростта също има страхотно въздействие,защото акцията остава еднакво атрактивна, стига да го държите на повърхността на водата. Звуковият ефект от местенето на тежестите и прекрасните преливащи окраски, които с лекота отразяват светлината надалеч допълнително ще се погрижат да привличат и задържат вниманието на рибоците, които плуват наоколо и то не само на плиткото. Примамката е идеален избор за морски риболов и особено привлекателен за трофейни лефери и лавраци и доста други, когато се налага да ги впечатлите с нещо различно от стандартните примамки. Двете VMC тройки и реалистичните очи са перфектния завършек на бойната готовност на поредното достойно оръжие за всяка риболовна колекция. Моделът е базиран на доказания Xorus Patchinko, като цветовата гама е специално селектирана след множество тестове по гръцкото крайбрежие и на практика покрива почти всяка риболовна ситуация ,като практически няма цвят на който да не е хващана риба.
Наличието на тази примамка в бойния ви арсенал за морски хищници ви гарантира един много силен коз когато рибите са мнителни и не атакуват стандартните воблери и джигове, а искат нещо различно и предизвикателно на повърхността на водата !


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha
Воблер

vaucher

  • Прегледи:: 1695
  • Код на продукта: NGB140040
  • Наличност: 1998
  • 24.80 лв

Направи избор

ekont_dostavka

Тагове: Bassasin