Уважаеми Клиенти, Поради голямата натовареност на сайта, моля финализирайте поръчките си в рамките на 2 часа. В противен случай, количествата на продуктите във Вашата кошница ще бъдат освободени за други клиенти!

KAMASAN B512 Wide Gape Red

KAMASAN B512 Wide Gape Red
Набиращата все по-голяма популярност Kamasan B512 е висококачествена кука със средна дължина на рамото и средна извивка.

Той е идеален за риболов при използване на фини линии за малки риби. Контрата на Kamasan B511 има леко огъване и е много финна ,като същевременно няма да изпусне рибата след закачването и .

Тънка и червена на цвят, B512 е много остра кука, която трудно се притъпява и осигурява отлично закачане на стръв като вердевас и пинки. Червеният и цвят я прави по "естествена" за плашливата дребна риба.

-Идеална кука за дребна риба- череноперка, уклей, платика.
-Издължено рамо.
-Микро контра.
-цвят Червен.
-Химически заточена.

-Финна тел.
-10 куки в пакет.

Както при всички куки на Kamasan, и този модел имат химически заточен връх . KAMASAN беше първата марка в света, която използва техники на химическо заточване върху своите куки - техника на заточване, която сега е норма в индустрията !!! Тази техника произвежда най-острите възможни остриета и наистина революционизира риболовния живот.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha
Куки единични

vaucher

  • Прегледи:: 1451
  • Код на продукта: HPB512010P
  • Наличност: 756
  • 3.50 лв

Направи избор

ekont_dostavka

Тагове: Kamasan B512