Уважаеми Клиенти, Поради голямата натовареност на сайта, моля финализирайте поръчките си в рамките на 2 часа. В противен случай, количествата на продуктите във Вашата кошница ще бъдат освободени за други клиенти!

CHAMPION FEED Greenarom 150gr

CHAMPION FEED Greenarom 150gr

GREENAROM/ ЗЕЛЕН АРОМАТИЗАТОР
Зелен сладникав, силно концентриран ароматизатор с мирис на маслена ванилия и вкус на шам-фъстък. Идеален за използване през пролетта и есента.Подходящ за червеноперка и платика. Може да се използва и върху жива стръв. 

Съвет: ако не желаете да ароматизирате захранката, добавете ароматизатора най-накрая, когато захранката е изцяло намокрена.

По този начин можете да хвърлите захранката веднага във водата и така да привлечете рибата. Всички наши ароматизатори могат да се сложат под и върху захранката, но могат да се използват и върху жива стръв.

 Царевицата и зърната също могат да се дообработят с нашите ароматизатори. В зависимост от водоемите можете да увеличавате или редуцирате количеството им в захранката, в топли води използвайте по-малко количество, но не забравяйте: Прекомерното количество вреди!

В опаковка от 150гр.

Използвайте максимум 2 с.л. на килограм суха захранка !

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha
Сух ароматизатор

ДОСТАВКА ЗАХРАНКИ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ СЕ ПРИЛАГА И ПРИ ЗАЯВКА НА И ПОВЕЧЕ ОТ 3 КГ. ЗАХРАНКА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ СТОЙНОСТТА!

vaucher

  • Прегледи:: 959
  • Код на продукта: ARHI31801
  • Наличност: 95
  • 7.00 лв

ekont_dostavka

Тагове: GREENAROM 150gr