Уважаеми Клиенти, Поради голямата натовареност на сайта, моля финализирайте поръчките си в рамките на 2 часа. В противен случай, количествата на продуктите във Вашата кошница ще бъдат освободени за други клиенти!

DRENNAN In - Line Crystal Dibber

DRENNAN In - Line Crystal Dibber

In-Line Crystal Dibber

е ново попълнение към фамилията плувки Crystal на фирмата Drennan  и също като тях може да се похвали с прозрачно тяло, което ги отличава от всяка друга плувка, която сте ползвали. Ясното тяло е много по-трудно за забелязване от рибата, така че шаранът и другите шаранови видове ще дойдат на хранителното Ви петно по уверено.
Умният интериорен дизайн наистина помага да се избегнат заплитания и също така е много по-трудно да се оплете, ако рибата се устреми през тръстиката и други водни и подводни препятствия и растения. Плувката също е идеалена за многократно „пляскане“ по повърхността, за да имитира звука от подаване настръв(пелети, червеи и други).
Куполовидната форма на плувките също спомага за изключителната плаваемост и са чудесен избор за ползване на големи пелети, дъмбели, червеи, царевица или кубчета месо.  Избора на червени, оранжеви или жълти флуоронсцентни връхчета гарантира, че е лесно да се видят пред тръстиките или срещу слънцето.
Вниманието към детайлите е толкова високо, че дори тестваме резервоарчето на всекяка една плувка, за да гарантираме оптимално качество.
Грамажи:
    0.2 гр.
    0.4 гр.
    0.6 гр.
Характеристики:
-    Ясно кристално тяло.
-    Високо плаващ In-line дизайн.
-    Устойчив стъклен кил.
-    Червени, оранжеви и жълти куполовидни флуовръхчета.
-    Ултра здрава конструкция.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Плувка

vaucher

  • Прегледи:: 3314
  • Код на продукта: FOID020
  • Наличност: 392
  • 5.10 лв

Направи избор

ekont_dostavka

Тагове: DRENNAN, In - Line, Crystal, Dibber, плувка