DRENNAN Ultralight Mini Feeder 9ft to 10ft

DRENNAN Ultralight Mini Feeder 9ft to 10ft

DRENNAN Ultralight Mini Feeder 9ft to 10ft е въдица ,която може да се използва на 9 ft (2,74 м) или на 10 ft (3,05 м) и е идеален за риболов на метод и леки фидери.

Това е малкият брат на най-продавания модел Ultralight Bomb & Feeder 10ft / 11ft на Drennan.
Коркова дръжка със  Fuji макародържач , в която надежно се побират двете междинни секции. Така въдицата може да бъде удобно трансформирана от дължина - 9 ft (2,74 м) на 10 ft (3,05 м) или обратно, без всъщност да се налага да разглабяте въдицата или да прекарвате влакното отново.

И при двете дължини, тази въдица е идеалена за дребни сребристи риби, червеноперка ,костур, платика ,каракуда през цялата година. Също така е добър избор за улов на дребни шарани- F1s.  Плавното и меко действие на въдицата и позволява ваденето на риби дори с 0.08мм влакно .
Ultralight Mini Feeder се отличава, когато се нуждаете от финност и оптимално усещане на кълването на къси разстояния.


Присъда на експерта:

    Аз бях привилегирован да тествам първия прототип на Ultralight Mini Feeder и този прът вече ми спечели много награди и пари през последните осем месеца. Той е идеален за риболов с леки хранилки и методи за F1s и скимери, но на няколко пъти се е справял с неочакван бонус шаран до 3кг! Неговото меко и параболично действие , ми позволява да използвам фини линии и куки  и същевременно да съм сигурен в тях. Фантастичен малък прът!

    Джон Артур - 3x шампион на Великобритания


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Фидер въдица

vaucher

  • Прегледи:: 4337
  • Код на продукта: RMDUMF910
  • Наличност: 2
  • 339.00 лв

ekont_dostavka

Тагове: Drennan, Ultralight, Mini, Feeder