CRESTA Blackthorne Barrowseat

CRESTA Blackthorne Barrowseat

CRESTA Blackthorne Barrowseat - комбинирана транспортна система

Blackthorne Barrowseat -  вече няма място което не можем да достигнем . Можем да транспортираме цялото си риболовно оборудване до всяка точка на водоема .  След това лесно и бързо транспортната ни система се превръща в удобен стол . На разположение са още странична маса и EVA футер за съхранение на кутии с захранка и  по-обемни аксесоари.   Сгъваемата седалка е изработена от  материал който не позволява на водата да попие. Освен това е перфорирана което създава естествена вентилация и дори в най-топлите дни се чувствате комфортно. При нужда можете лесно и бързо да я свалите , фиксирана е с болтове върху рамката. Системата предлага голяма стабилност и много свободно пространство.  Масивни механизми за фиксиране на кръглите крака D25 и широки чупещи се пети.

Транспортната система включва голяма гума (36см диаметър) с която всички терени са преодолими. На разположение са и 2 дръжки за транспорт с гумени ръкохватки. Лесна за управление и перфектно балансирана.

Готови ли сте да достигнете до нови риболовни дестинации ?  Това вече не е проблем с новата система от CRESTA , освен това ще получите и отличен комфорт по време на риболов.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Платформа

vaucher

  • Прегледи:: 3100
  • Код на продукта: 6402-510
  • Наличност: 10
  • 585.00 лв

ekont_dostavka

Тагове: CRESTA, Blackthorne, Barrowseat