APIA Foojin Z Beast Brawl 93MH Boron

APIA Foojin Z Beast Brawl 93MH Boron

APIA Foojin Z Beast Brawl 93MH Boron

Beast Brawl е най-дълголетния модел в историята на фирмата, първата въдица от серията е произведен през 2003, след нея има още седем въдици с името Beast Brawl. Името ѝ се свързва с името на Кунихико Хамамото един от най-добрите риболовци на лаврак работещ с APIA. След дълъг период от тестове, новия Beast Brawl може да се похвали с невероятен контрол при водене на примамките, елеминиране на забавянето при подсечка и мощ, която не дава шанс на вече уловения "противник". Въдица, която води риболова на SEA BASS до нови хоризонти. Универсална въдица, която е създадена от професионалисти за професионалисти, която няма да Ви подведе дори, когато ловите в непознати води. Произведена е от "M40X" карбон с допълнително добавено Boron влакно, което ги прави безкомпромисни в борбата с най-големите екземпляри.
Бланката на флагмана Foojin'Z наследява концепцията от първото поколение, а имено поразителна дистанция при кастинг и мощност, която не дава никакви шансове на лаврака. С развитието на новите материали и технологии е постигнато по-високо ниво на тези два показателя. От TORAY са разработили трето поколение карбон материали: M40X и T1100G, чрез които е подобрена еластичността на бланката. Уникалното на серията Foojin'Z е , че работи с примамки с голяма разлика в грамажа, справя се еднакво добре, както с примамките от долния диапазон, така и с по-тежките джигове и воблери с голямо съпротивление при проводката им. Японската магия на тази серия въдици е в това, че бланките са с двойна акция, при кастинг тя е стегната и точна, а когато хванете риба тя работи изключително равномерно и пропорционално на натоварването и не позволява улова да се откачи.
От APIA са разработили технология "NANO JOINT", за да се доближат до строя на въдица с цяла бланка, системата елиминира напрежението в снадката, което е слабо място на всяка една въдица от 2 части. Чрез технологията NANO ALLOY®, APIA реализират крива на огъване, която е възможно най-близка до цяла бланка. И като финал е прецизно полирана от 2 до 5 mm на 1000, така че въдицата да не се разхлаби лесно по време на риболов.
"APIA Palm Grip", монтирана в 5-то поколение Foojin, е дръжка, проектирана така, че да няма празнина между дланта и EVA материала, когато се хване. В допълнение, края на макародържача използва специален материал, който предава висока чувствителност към върховете на пръстите.
Водачите, на Foojin'Z, са разпределени в уникална система, базирана на богатия опит в риболова от разработчиците на APIA. Върховия и първия SiC-S водачи са настроени под оптимален ъгъл за да предотвратят усукванията, оплитанията и досадния шум при ползване на плетено влакно, всички други водача са от премиум продуктите на Fuji модел TORZITE. С тeзи леки и почти без съпротивление  водачи е постигната уникална настройка на моделите Foojin'Z, за постигане на невероятни дистанции, осезаемо се усеща увеличеното разстояние при полета на примамката.

Πpoизвeдeни в Япoния блaнĸи, вoдaчи и мaĸapoдъpжaчи, cглoбeни в Kитaй пoд пocтoяния ĸoнтpoл нa япoнcĸи cпeциaлиcти.

 • Дължинa: 9'3" (2.82м)
 • Tpaнcпopтнa дължинa: 145.5cм.
 • Teглo: 175гp.
 • Ceĸции: 2бp.
 • Tecт влaĸнo mах РЕ#2.5
 • Tecт пpимaмĸa: 10-56гp.
 • Boдaчи: 9бp.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Спининг въдица

vaucher

 • Прегледи:: 2140
 • Код на продукта: 4582509422027
 • Наличност: 105
 • 2,197.00 лв

ekont_dostavka

Тагове: APIA, Foojin, Z, Beast, Brawl, 93MH, Boron, въдица, спининг, лаврак