Уважаеми Клиенти, Поради голямата натовареност на сайта, моля финализирайте поръчките си в рамките на 2 часа. В противен случай, количествата на продуктите във Вашата кошница ще бъдат освободени за други клиенти!

APIA Foojin AD Jailbreaker 92MX

APIA Foojin AD Jailbreaker 92MX

APIA Foojin AD Jailbreaker 92MX

Подходяща за риболов в долните и средните течения на реки, малки лагуни, не голями пристанищни съоръжения. Въдица с деликатен връх предназначена за риболов с малки по размер силиконови примамки, по-къси повърхностни воблери и 60-80мм pencil-и, но същевремено достатъчно мощна за да се справи с лавраците.

Красота от Apia наречена Foojin'AD. Спектакъл, който постоянно вдъхновява душата. Можете да бъдете свободни. Можете да бъдете егоисти. За риболовците, които искат пръчката, от която се нуждаят на момента и пръчката, която показва техния индивидуален стил. Accuracy & Distance, е съкращетинието AD след Foojin, флагмана на Apia във въдиците за риболов на лаврак през последните 10 години от 2011 г насам. Съединителната част на снадката е подсилена чрез бандажиране с допълнителна карбонова лента. Всеки един от моделите е със собствено име, дадено ѝ от специалиста на Apiq, който я е разработил, тествал и проектирал.
Бланка:

Въвеждането на оригиналната иновативна технология за контрол на микроструктурата от Toray, усъвършенстван материал, ползващ Nanoalloy®“, са само малка част от иновациите разработени и влагани във въдиците от големия японски концерн специално за Apia. В резултат на това всички модели са уникални и неповторими, като същевременно въплъщават индивидуалността и стила на професионалистите, създали модела Foojin'AD. Nano Alloy ® е регистрирана търговска марка на Toray Co. Ltd. Съединителната част на снадката е подсилена чрез бандажиране с допълнителна карбонова лента.

Водачи:


Обстойна проверка за оптималното място и положение на водачите, брой и форма според строя на пръчката и мощността на всеки модел. Всички модели са оборудвани с високо качество SiC Fuji / High Tencil Titanium Frame, които имат доказано качество и надеждност.
Макародържач и дръжка:

Като се има предвид спецификацията и начина на риболов за всеки модел, са монтирани три типа макародържачи VSS16, VSS17 и TVS16 на Fuji Kogyo. За дръжката на въдицата се използват висококачествен португалски корк с висока плътност и EVA с висока твърдост. В някои от новите модел се добавя и стандартна система с двойна гайка, изработена от полимер , за по-голяма сигурност.

Произведени в Япония бланки, водачи и макародържачи, сглобени в Китай под постояния контрол на японски специалисти.

 • Връх: кух (тубулар).
 • Водачи: 9бр.
 • Тест примамка: 7-42гр.
 • Тест влакно max PE#2
 • Секции: 2бр.
 • Тегло: 181гр.
 • Транспортна дължина: 144.6см.
 • Дължина: 9'2" (2.79м)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Спининг въдица

vaucher

 • Прегледи:: 811
 • Код на продукта: 4589958705602
 • Наличност: 1
 • 1,730.00 лв

ekont_dostavka

Тагове: APIA, Foojin, AD, Jailbreaker, 92MX, спининг, въдица