Уважаеми Клиенти, Поради голямата натовареност на сайта, моля финализирайте поръчките си в рамките на 2 часа. В противен случай, количествата на продуктите във Вашата кошница ще бъдат освободени за други клиенти!

APIA Foojin AD - Natural Seven - 77MH

APIA Foojin AD - Natural Seven - 77MH

APIA Foojin AD - Natural Seven - 77MH

Подходяща за риболов от кейове, пристанища, под мостове и други съоръжения, независимо дали е ден или нощ. Въдица, която показва добра работоспособност с голяма гама примамки, от воблери тип minnow, повърхностни примамки, потъващи воблери, pencil воблери и др.

Красота от Apia наречена Foojin'AD. Спектакъл, който постоянно вдъхновява душата. Можете да бъдете свободни. Можете да бъдете егоисти. За риболовците, които искат пръчката, от която се нуждаят на момента и пръчката, която показва техния индивидуален стил. Accuracy & Distance, е съкращетинието AD след Foojin, флагмана на Apia във въдиците за риболов на лаврак през последните 10 години от 2011 г насам. Съединителната част на снадката е подсилена чрез бандажиране с допълнителна карбонова лента. Всеки един от моделите е със собствено име, дадено ѝ от специалиста на Apiq, който я е разработил, тествал и проектирал.
Бланка:

Въвеждането на оригиналната иновативна технология за контрол на микроструктурата от Toray, усъвършенстван материал, ползващ Nanoalloy®“, са само малка част от иновациите разработени и влагани във въдиците от големия японски концерн специално за Apia. В резултат на това всички модели са уникални и неповторими, като същевременно въплъщават индивидуалността и стила на професионалистите, създали модела Foojin'AD. Nano Alloy ® е регистрирана търговска марка на Toray Co. Ltd. Съединителната част на снадката е подсилена чрез бандажиране с допълнителна карбонова лента.

Водачи:
Обстойна проверка за оптималното място и положение на водачите, брой и форма според строя на пръчката и мощността на всеки модел. Всички модели са оборудвани с високо качество SiC Fuji / High Tencil Titanium Frame, които имат доказано качество и надеждност.
Макародържач и дръжка:
Като се има предвид спецификацията и начина на риболов за всеки модел, са монтирани три типа макародържачи VSS16, VSS17 и TVS16 на Fuji Kogyo. За дръжката на въдицата се използват висококачествен португалски корк с висока плътност и EVA с висока твърдост. В някои от новите модел се добавя и стандартна система с двойна гайка, изработена от полимер , за по-голяма сигурност.

Произведени в Япония бланки, водачи и макародържачи, сглобени в Китай под постояния контрол на японски специалисти.

 • Дължина: 7'7" (2.32м)
 • Транспортна дължина: 119.5см.
 • Тегло: 153гр.
 • Секции: 2бр.
 • Тест влакно max PE#2
 • Тест примамка: 12-42гр.
 • Водачи: 8бр.
Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Спининг въдица

vaucher

 • Прегледи:: 1944
 • Код на продукта: 4589958700423
 • Наличност: 1
 • 1,330.00 лв

ekont_dostavka

Тагове: APIA, Foojin, AD, Natural, Seven, 77MH, спининг, въдица