Уважаеми Клиенти, Поради голямата натовареност на сайта, моля финализирайте поръчките си в рамките на 2 часа. В противен случай, количествата на продуктите във Вашата кошница ще бъдат освободени за други клиенти!

DYNAMITE BAITS

Posted by kalinN 05/04/2021 0 Comment(s) Риболов, Новини,
 
????DYNAMITE BAITS????
 
Вероятно няма много риболовци в Европа които не са чували за Dynamite Baits или не са изпробвали някой от продуктите на марката за мач риболов /match fishing/ или риболов на шарани/carp fishing/.
 
 
Например някои от водещите продукти на марката като , Swim Stim и The Source който са чудесен пример за иновативни продукти издържали теста на времето.
Името Dynamite Baits е разпознаваемо в цяла Европа и е синоним за качествени риболовни продукти .
 
 
Вашият успех с нашите продукти е в основата на всичко , толкова е просто и ефективно.
 
 
Нашата основна концепция е „Продукти направени от риболовци за риболовци“ тази концепция работи много добре в продължение на много години. Всичко стартира в средата на 90 - десетте години, и въпреки ,че мащабите в момента са доста различни тази концепция продължава да работи успешно.
 
 
В момента повече от 60 човека (предимно риболовци) са заети с разработване , тестване , маркетинг ,дистрибуция и продажба на нашите продукти. През последните години има бурно развитие и промяна в стръвта и захранките за риболов. Ние обаче можем да гарантираме за качеството на нашите продукти , защото имаме традиции, опит и предоставяме качествени продукти произведени в нашата фабрика близо до Нотингам , Англия.
 
 
Някои от най-добрите риболовци работят като наши консултанти и разработчици и използват нашите продукти Terry Hearn и Rob Hughes са от риболовците практикуващи шаранджийски риболов/carp fishing/.
 
 
В насока мач риболов /match fishing / с нас са Аndy May, Nick Speed и Rob Wootton . Освен тези известни имена имам и много други сътрудници риболовци които работят и допринасят дейно за това Dynamite Baits да предлага само продукти с топ качество , иновативни и работещи.
 
 
Ние поддържаме и доставяме нашите продукти в много магазини в Англия, също така имаме и представители в над 30 европейски страни. Така винаги можете да разчитате ,че ще намерите нашите продукти навсякъде.
 

Независимо дали търсите пелети, топчета,захранки , ароматизатори или атрактанти можете да разчитате на Dynamite Baits . С нашите продукти можете да сте сигурни ,че имате коз в ръкава с който да успеете уловите повече риба.
 
 
 
MF TACKLE е официален вносител на Dynamite Baits , при нас можете да намерите цялата гама продукти на фирмата. Иновативни , тествани , разработвани и работещи издържали теста на времето!
 
 
 
 
Всякакви риболовни захранки и добавки от DYNAMITE BAITS за успешни риболовни излети можете да намерите при нас ---->>>  DYNAMITE BAITS
 
 
Всякакво ТОП риболовно оборудване можете да намерите в нашият магазин - MFTACKLE
 
MF Tackle - Твоят приятел в риболова !
 
 
Тагове: DYNAMITE BAITS Wowsers Washters

Leave a Comment